Готель 067 380 73 04
меню

Новини

Що на обід: 2019
Що на обід: 2019
05.08.19
Фахівці дають такі прогнози щодо кулінарних тенденцій, які домінуватимуть на світових обідах у 2019 році. Ресторатори помічають 
щорічні зміни очікувань щодо пропозицій ресторанів, при цьому наступні сім тенденцій лідирують у 2019 році. Соціальні мед
...
Типи харчування в готелях
Типи харчування в готелях
04.06.19

Ну все, сезон відпусток офіційно відкрито. Про те, що ми будемо пити, визначимося дорогою, а от із харчуванням інакше. Потрібна стратегія. Отже, поговоримо про умовні позначення, які допомагають європейцям розуміти, про який режим йдеться.

RO – room

С

...
Європейський вектор гастрономічного туризму
Європейський вектор гастрономічного туризму
03.05.19

Останні десятиріччя ознаменувалися розвитком нових напрямків туризму. На повістці дня: зелений та гастрономічний туризм. Україна, як зазначають фахівці, має усі передумови для розвитку як першого, так і другого. Прийнятна екологія, дивовижні краєвиди

...
Том Ям Porsche'нь
Том Ям Porsche'нь
18.03.19

Коли чоловіки приміряють образ інста-дів, вони замовляють Том Ям. Їдять, фотографують, просять рецепт, замовляють знову. Бо він на всі дні відбирає спокійні ночі – справжня любов. Все настільки цікаво, що у світі створюються фан-клуби поціновувачів с

...
Основи сервісу. Приватність
Основи сервісу. Приватність
15.02.19

Один з ключових сервісів громадських закладів – це безпека та конфіденційність. Попри чіткі законодавчі вимоги, яких дотримується адміністрація закладів, клієнти зважають на «людський фактор» і визначають той кредит довіри, який готові надати. Компан

...
Запрошуємо святкувати зимові свята з нами!
Запрошуємо святкувати зимові свята з нами!
19.11.18

Рівно за місяць компанія Papa&Mama відкриває сезон новорічних корпоративів!

Оновлена шоу-програма від топ-ведучих міста Рівне, можливість сформувати стіл з оновленого банкетного меню на більш ніж 200 позицій, стильні фотозони, корисні призи та подару

...
Fortissimo відкрито
Fortissimo відкрито
01.11.18

Компанія Papa&Mama запустила новий, унікальний для Рівного проект. У кав’ярні Fortissimo, що знаходиться на території готельно-ресторанного комплексу «4х4», тепер можна за чашечкою кави спостерігати за процесом обсмаження кави різних сортів. «Ми рете

...
Off-road. Другий поверх
Off-road. Другий поверх
03.07.18

Ремонт – справа нескінченна. Але маючи успішний досвід роботи семи закладів готельно-ресторанної сфери, керівники ресторанів мережі навчилися прискорювати час. Вивіска «зачинено на ремонт» на другому поверсі ресторану «Offroad» іще не встигла пройти

...
Off-road: що нового?
Off-road: що нового?
28.03.18

Уже першого дня після відкриття мешканці готелю запитували: «Ну що, нарешті працює?» Справді, пережити кілька тижнів без улюблених страв було над-завданням! Щоби якнайшвидше побачити результат, варто було тут пожити – при чому, усім колективом. «Оста

...
Банкет vs фуршет
Банкет vs фуршет
01.03.18

Банкет vs фуршет

Один легковажний помах меню, і святковий фуршет перетворюється на банкет! Чому гості приходять за канапками і зупиняють свій вибір на Олів’є? Відмінності бенкетів від фуршетів, міграція страв категоріями меню, атрибутика столів – в

З

...
Топ супів у зимовий сезон
Топ супів у зимовий сезон
18.01.18

1. Традиційно, перше місце посідає український борщ – ідеально збалансована страва з великим вмістом вітамінів, мінералів та ферментів. Сумнівний аргумент для тих, хто дотримується роздільного харчування та відокремлює білки та вуглеводи, прот

...
Запрошуємо святкувати Новорічні корпоративи
Запрошуємо святкувати Новорічні корпоративи
01.12.17

До уваги наших гостей: на територіі заміського комплексу "4х4" можна проводити незабутні корпоративи! Два ресторани пропонують веселу та автентичну шоу-програму! Конкурси, подарунки, якісний алкоголь та ексклюзивна кухня.
Телефонуйте: 0676767444, Por

...
Бізнес довжиною півтора десятиріччя, або як перетворити автосервіс на ресторан.
Бізнес довжиною півтора десятиріччя, або як перетворити автосервіс на ресторан.
28.11.17

Класична історія готельно-ресторанного бізнесу – уся втілена в «4х4», від концепції придорожнього мотелю до потужного туристичного осередку на Рівненщині. Про усе це говорили з Валерієм Романовичом, керівником комплексу, захопивши тему екологічного т

...
Бронювання